ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Ochrana osobních údajů

    1.Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů /dále jen ,,ZOOU,,/.

    2.Kupující uzavřením kupní smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po uspěšném splnění smlouvy ,a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tím zpracováním. Kupující  souhlasí se zpracováváním těchto svých osobních údajů : jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo,daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, a to za účelem uzavření této smlouvy, provozování informačního systému webové stránky, vymáháni práv z kupní smlouvy a k marketingovým účelům./dále společně vše jen jako ,, osobní údaje,,/.

    3.Kupující bere na vědomí , že je povinen své osobní údaje uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích. Kupující potvrzuje , že poskytnuté osobní údaje jsou přesné že byl poučen o tom , že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

    4.Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům , právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možné na základě písemné žádosti kupujícího odstranit z databáze . Osobní údaje kupujících jsou zabezpečeny proti zneužití.

    5.Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předány třetím osobám.

    6.Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány , a to ve formě papírové a elektronické a jsou přístupné pouze prodávajícímu.

    7.Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů , je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

    8.V případě , že by se kupující domníval , že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho  osobních údajů , které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

    a) požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení

    b) požádat , aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav

     

    Poučení subjektu údajů - informace dle čl.13 GDPR / Informační povinnost /

    Provozovatel e-shopu www.nakupujskacenkou.cz jako správce osobních údajů /dále jen ,,Správce,,/ tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady /EU/ č. 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 , obecného nařízení o ochraně osobních údajů /dále jen ,, Nařízení,, , informuje své zákazníky / dále jednotlivě jen ,,Subjekt údajů,, o tom že:

    Osobní údaje  Subjektu údajů, které budou Správci odevzdány při odeslání objednávky, budou zpracovány za účelem  uzavření kupní smlouvy a jejího následného plnění, a to včetně vyřizování případných nároků Subjektu údajů z vadného plnění. Právním základem pro zpracování osobních údajů  Subjektu  údajů je  tedy  plnění kupní  smlouvy   založené objednávkou  Subjektu údajů a současně také plnění zákonných povinností Správce dle právních předpisů upravujících práva a povinnosti v souvislosti s ochranou spotřebitele a vedením účetnictví.

    Důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů Správci je identifikace smluvních stran nezbytná pro uzavření a plnění kupní smlouvy, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné.

    Osobní údaje Subjektu budou zpracovány po dobu, po kterou je Správce povinen tyto údaje uchovávat  dle obecně závazných  právních předpisů , minimálně tedy po dobu 5 let dle zákona o účetnictví  nebo po dobu 10 let dle zákona o DPH.

    Při zpracováni osobních údajů Subjektu  údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilováni.

    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů ani neurčil zástupce pro plnění povinnosti ve smyslu Nařízení.

    Osobní údaje Subjektu údajů  mohou být pro účely řádného vyřízení objednávky poskytnuty poskytovateli doručovacích služeb zvolenému Subjektem údajů a dále osobám, které Správci poskytují právní a účetní služby v zájmu zajištění řádného plnění povinností stanovených obecně závaznými právními předpisy. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů  do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám .

    Subjekt údajů má právo požádat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů , má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.

    Z důvodu odbavení Vaší objednávky zpracováváme vaše- jméno,příjmení,adresu,e-mail, telefonní číslo, popřípadě u Subjektu údajů podnikajících  IČO a DIČ.

    Následující zpracovatelé osobních údajů jsou dopravce firma PPL, e-shopová platforma Eshop-rychle,účetní

     

    Správce osobních údajů Subjektu údajů je Milena Faltusová , Pod radnicí 149 Žamberk 56401

     

    Závěr

    Prodávající je oprávněn měnit a doplňovat Obchodní podmínky z důvodu změny platné legislativy nebo změn na trhu s výpočetní technikou. Obchodní podmínky jsou platné a účinné po celou dobu trvání nároků vyplývajících ze smluvního vztahu. Obchodní podmínky nabývají platnosti dne 26.4.2018

    Provozovna:  Milena Faltusová, Dětský svět, Masarykovo náměstí 146 Žamberk

    tel.603220979

    IČO:42226171

  2. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.